Wat is de gedachte achter Connetix?

Wat is de gedachte achter Connetix?

minuten lezen

In 2019 is Connetix speelgoed officieel gelanceerd door Brea en Dave.

Brea is een ervaren basisschool onderwijzeres en zelf ook moeder van drie kinderen. Brea heeft een voorliefde voor kwaliteitsspeelgoed met een open einde, dat wil zeggen, speelgoed dat met de kinderen meegroeit.

Dave is een ervaren zakenman met een ondernemersachtergrond. Dave heeft bij jaar bij een ingenieursbureau gewerkt als mechanisch ontwerper en hierbij ervaring opgedaan met het maken en verzenden van kwaliteitsproducten. Dave heeft zelf twee kinderen die heel erg graag met Connetix spelen. Ze nemen het overal mee naar toe.

Bea en Dave hebben elkaar op de basisschool, waar hun kinderen naartoe gingen, ontmoet. Ze zagen daar hoe leuk kinderen het vonden om met magnetisch speelgoed te spelen en hoeveel ze ervan leerden. Ze besloten samen om magnetisch speelgoed te maken dat sterk, veilig en meer mogelijkheden heeft dan de bestaande magnetische tegels. Ze schrijven: 'we houden ervan om thuis groots te bouwen'. Hierdoor ontstond Connetix speelgoed. 

Het Magnetische speelgoed met zijn mooie kleuren werd heel erg enthousiast ontvangen en het speelgoed is inmiddels wereldwijd bekend.

Delen