Alles wat je moet weten over Connetix magnetisch speelgoed!

Alles wat je moet weten over Connetix magnetisch speelgoed!

minuten lezen

Hoe werkt Connetix speelgoed?

Connetix maakt gebruik van magnetische tegels die eenvoudig aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Deze tegels zijn voorzien van sterke magneten langs de randen, waardoor ze op verschillende manieren met elkaar verbonden kunnen worden. De magnetische aantrekkingskracht zorgt voor stabiliteit en stelt kinderen in staat om diverse structuren en vormen te bouwen.

Voor welke leeftijd is Connetix geschikt?

Connetix is ontworpen met het oog op diversiteit en creativiteit, en is daarom geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden. Van kleuters tot oudere kinderen, de sets variëren in complexiteit, waardoor ze zowel educatief als leuk zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor veiligheid is het speelgoed aanbevolen voor kinderen ouder dan 3 jaar.

Wat kun je maken met Connetix?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Connetix moedigt kinderen aan om hun verbeeldingskracht te gebruiken en helpt bij de ontwikkeling van ruimtelijk inzicht, fijne motoriek en probleemoplossende vaardigheden. Van eenvoudige driedimensionale vormen tot ingewikkelde structuren, kinderen kunnen alles creëren wat ze zich maar kunnen voorstellen. Ook bied Connetix bij veel sets een inspiratie boekje voor al jouw ideeën! 

Waar wordt Connetix gemaakt?

Connetix is een Australisch merk dat trots is op zijn oorsprong. De magnetische speelgoedsets worden met zorg en precisie in Australië geproduceerd, met aandacht voor kwaliteit en veiligheid. De Connetix Tiles zijn gemaakt van niet giftig ABS-plastic.

Hoe groot zijn Connetix Tiles?

De afmetingen van Connetix Tiles variëren, afhankelijk van de set. Over het algemeen zijn de tegels zo ontworpen dat ze gemakkelijk door kleine handjes kunnen worden vastgehouden. Dit maakt ze ideaal voor kinderen van verschillende leeftijden en maten. Weet je niet zeker welke stenen zitten in de gewenste set? Bekijk dan altijd even de inhoud op de product pagina of de doos!

Is Connetix magnetisch speelgoed gevaarlijk?

Connetix heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. De magneten zijn veilig ingebed in de tegels, zodat er geen risico is op inslikken. Ouders moeten echter nog steeds toezicht houden op jongere kinderen tijdens het spelen met magnetisch speelgoed en ervoor zorgen dat ze de aanbevolen leeftijdsgrenzen volgen (Ouder dan 3 jaar).

Connetix magnetisch speelgoed biedt niet alleen urenlang speelplezier, maar stimuleert ook de creativiteit en ontwikkeling van kinderen op een educatieve manier. Met een focus op veiligheid en kwaliteit heeft Connetix zich gevestigd als een favoriet onder ouders en kinderen wereldwijd. Ontdek de magie van magnetisch bouwen met Connetix!

Welke kleuren heeft Connetix?

Connetix magnetisch speelgoed komt in een levendig kleurenspectrum, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook visueel aantrekkelijk voor kinderen. Het assortiment van Connetix omvat drie verschillende kleuren, waarmee kinderen hun creativiteit tot uiting kunnen brengen:

  1. Pastel kleuren: De pastelkleuren in het Connetix assortiment zijn zacht en rustgevend. Denk aan subtiele tinten zoals lichtblauw, roze en mintgroen. Deze kleuren voegen een vleugje zachtheid toe aan de creaties van kinderen.

  2. Regenboog kleuren: De regenboogkleuren zijn levendig en speels. Met een reeks heldere en opvallende tinten, zoals rood, geel, groen en blauw, bieden de regenboogkleuren een kleurrijk palet waarmee kinderen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten.

  3. Transparant:Transparante Connetix tegels voegen een extra dimensie toe aan het bouwproces. Kinderen kunnen door de tegels heen kijken terwijl ze bouwen, waardoor ze fascinerende structuren met een doorschijnend effect kunnen creëren.

De variatie in kleuren stelt kinderen in staat om hun bouwwerken te personaliseren en maakt het spelen met Connetix niet alleen educatief, maar ook esthetisch plezierig. Of het nu gaat om een zachte pastelkleurige droomwereld, een levendige regenboogstad, of een futuristisch transparant kasteel, Connetix biedt eindeloze mogelijkheden voor kleurrijke creaties!

Delen